VIPRE - SIKKERMAIL LØSNINGER

Sikkerhedslandskabet hjemsøges i dag af en bred vifte af nye trusler, som har én ting til fælles: At e-mail er den foretrukne angrebsvektor. Det er ikke specielt overraskende. Virksomheder over hele verden kommunikerer hovedsageligt via e-mail, og cyberkriminelle vælger naturligvis at fokusere på udbredte og ofte benyttede mål. Derfor er e-mailen den hyppigst anvendte vektor til udbredelse af trusler, når det gælder phishing og afpresning.

 

VIPREs løsning til e-mailsikkerhed

Den unikke modulopbygning af VIPRE Email Security gør det muligt at vælge lige præcis de komponenter, som du skal bruge for at skabe maksimal e-mailsikkerhed i dit unikke miljø – både her og nu, og når der dukker nye trusler op.


Du kan vælge en komplet tjeneste med øget e-mailbeskyttelse eller en basistjeneste med mulighed for tilvalg.

 
MED SIKKERMAIL BLIVER ALLE KRAV FRA DATATILSYNET OVERHOLDT


Krypterer og dekrypterer automatisk emails

Med VIPRE SecureMail kan bl.a. offentlige myndigheder, advokater, fagforeninger, uddannelsesinstitutioner, forsikringsselskaber og andre der sender personfølsomme data, drage fordel af de nye digitale kommunikationsformer på et enkelt og trygt grundlag.


Almindelig e-mail er i dag ikke en sikker transportform for vigtig, personfølsom eller fortrolig information. Der er risiko for, at andre end e-mailens rette modtager kan skaffe sig adgang til det, der sendes. Følsomme eller fortrolige oplysninger vil således kunne
havne i “de forkerte hænder”. Ved kommunikation med offentlige myndigheder er der ofte direkte forbud mod at sende e-mails indeholdende personfølsomme oplysninger, medmindre det sker via brug af sikker e-mail.


Virksomheder og organisationer, der anvender SikkerMail har typisk behov for:

 • At beskytte personlige eller forretningsmæssige informationer, som er fortrolige eller kritiske i forhold til tredje part (cpr-numre, priser, tilbud, regnskaber, medarbejder- eller klientinformationer, fortrolige oplysninger mm.).

 • At overholde lovgivningen, herunder persondataloven.

 • At dokumentere hvem, der har afsendt e-mailen og validere indholdet.

 • At opfylde de krav og anbefalinger, der stilles inden for det offentlige til sikker e-mail (eDag2 og eDag3).

 • Mulighed for leverance af digital post fra (e-boks/virk.dk/borger.dk) direkte i din indbakke

 • Understøtter leverance via mailTunnel

En enestående og samlet løsning!

VIPRE er den eneste udbyder i Danmark, der tilbyder mailfiltrering, signering og kryptering i én og samme løsning. Løsningen kan naturligvis integreres med VIPREs øvrige e mailsikkerheds løsninger, herunder arkivering- og kontinuitetsløsninger. SecureMail fungerer ved at VIPRE scanner al e-mail for spam og virus samt udfører kryptering og signering på vegne af kunden. Således scannes krypterede e-mails også for virus før de når virksomheden.


Fordele

 • Lovgivningen overholdes uden ændringer af arbejdsprocesser

 • Ingen særlig brugerinteraktion betydeligt- derved elimineres brugerfejl

 • Mailfiltrering, signering og kryptering i én løsning - ekstra sikkerhed på alle områder

 • Overskuelig og fleksibel prisstruktur med fast pris uanset antal afsendte og modtagne e-mails

 
UNDGÅ AT E-MAILS MED FØLSOMT INDHOLD BLIVER SENDT TIL DE FORKERTE MODTAGERE

 

E-mails og vedhæftninger kan ofte indeholde fortrolige oplysninger, proprietære data, økonomiske oplysninger, personhenførbar information og andre data, som kan føre til overtrædelser af GDPR, HIPAA, SOX og andre dataforordninger.


VIPRE SafeSend er et tilføjelsesprogram til Outlook, som forhindrer, at e-mails sendes til de forkerte modtagere eller at en forkert modtager vælges ved autofuldførelse. Dette sker blandt andet ved at rugeren skal bekræfte eksterne modtagere og vedhæftninger, inden e-mailen kan sendes.

Valgfrit DLP-modul
SafeSend med DLP foretager en yderligere scanning af indholdet i e-mails for særligt følsomme oplysninger og gør det muligt for virksomheder at oprette yderligere, skræddersyede DLP-regler. Ved at tilføje almindelige udtryk kan man registrere følsomme nøgleord eller datamønstre i selve e-mailen eller i vedhæftede filer. Dette kan fx være betalingskortnumre, kontooplysninger eller CPR-numre.

Udløsere
SafeSend kan udløses under forskellige omstændigheder. Det mest almindelige er, at SafeSend vises, hver gang man sender en e-mail til eksterne modtagere. Den næstmest almindelige løsning er, at det kun vises, når man sender e-mails med vedhæftede filer til eksterne modtagere.

SafeSend kan også konfigureres til kun at blive udløst, når der er et DLP-match i en e-mail til en ekstern modtager. Det er især nyttigt, hvis der er defineret særlige DLP-regler, og brugeren kun skal informeres i tilfælde af matches med disse regler.

 • E-mails til eksterne modtagere

 • E-mails med vedhæftede filer til eksterne modtagere

 • E-mails med en bestemt klassificering til eksterne modtagere classification

 • E-mails med DLP-matches til eksterne modtagere

 • E-mails til eksterne modtagere, hvis der er en ny mailtråd

 • Alle e-mails med vedhæftede filer

 • Alle e-mails med en bestemt klassificering

 • Alle e-mails med DLP-matches

 • Alle e-mails, hvor der er en ny mailtråd

PRISER & BETINGELSER

 

Vil du høre med om Vipre's produkter så kontakt Capto på 4420 1010

DOWNLOAD PRODUKTBLAD

KONTAKT

Capto A/S

Digevej 114

2300 København S

Danmark

+45 44 20 10 10

info@capto.dk

INFO

LØSNINGER

PARTNERE

Capto Support
Capto365 Cloud løsning
Kursusadministration
Capto Ejendomsløsning
Capto Medlemsløsning
Capto CapLegal

© 1987 - 2020 Capto a/s - CVR: 24203743 - Alle rettigheder forbeholdes.

 • Facebook - Hvid Circle
 • YouTube - Hvid Circle
 • LinkedIn - Hvid Circle