SVUNG - BUSINESS INTELLIGENCE

 

Partnerskaber styrker din løsning. Capto samarbejder med en række partnere, der hver især leverer en række tillægsprodukter, der optimerer dit arbejde.

 

BUSINESS INTELLIGENCE - DE VIGTIGSTE NØGLETAL - HELT AUTOMATISERET

Har jeres virksomhed en masse data I ikke får udnyttet? Vil I have et bud på, hvordan data kunne støtte jeres forretningsprocesser, skabe værdifuld indsigt og styrke jeres konkurrenceevne? 

Business Intelligence er en værktøjskasse, der gør jeres virksomhed i stand til at træffe bedre og hurtigere forretningsbeslutninger. Det handler om at få udnyttet jeres data, det handler om at skabe værdi og det handler om at styrke jeres medarbejdere. Det vil vi rigtig gerne hjælpe jer med.

 

Business Intelligence er ikke længere kun for større virksomheder. Nye værktøjer har gjort det mere tilgængeligt, mindre licenstungt og lettere at arbejde med. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til jeres virksomhed.

Spol tilbage og lær af historien opnå øget overblik og kontrol
Vi ser Business Intelligence som en fjernbetjening, der giver dig øget kontrol, overblik og indsigt i din virksomhed. Grundlaget for at vide hvor du skal hen, er at vide hvor du kommer fra. Derfor skal der styr på historien.

 

Vi samler jeres virksomheds data og udarbejder rapporter efter dine behov. Du kan få det store overblik over sidste kvartal eller spole tilbage til en specifik tirsdag – det er helt op til dig.

Tryk på pause og skab indsigt - lad jeres data tale med dybdegående analyse
Når det historiske grundlag er på plads, sætter vi fuld tryk på forståelse. Hvorfor gik det som det gjorde? Vi dykker ned i jeres data, skaber ny indsigt og præsenterer det visuelt. Det er jeres nøgletal, jeres KPI’er og jeres problematikker der stilles skarpt på.

 

Det er vigtigt at vide hvad der er sket, men at vide hvorfor, det er ægte værdi. Opnå dybere indsigt i enkelte hændelser eller se på de store sammenhænge - det er dig der har kontrollen.
 

Få indblik i nutiden med realtidsopdaterede dashboards
Få uovertruffet overblik over jeres virksomhed i realtid. Stil skarpt på hvad der rører sig i øjeblikket og reager øjeblikkeligt. Vi udvikler interaktive dashboards efter dine ønsker, opdateret med det nyeste tilgængelige data fra jeres forretning.

 

Du får overblik over effektivitet, eventuelle flaskehalse og kan træffe beslutninger på baggrund af det mest aktuelle og relevante information.

PRISER & BETINGELSER

 

Vil du høre med om, Business Intelligence, så kontakt Capto på 4420 1010

DOWNLOAD PRODUKTBLAD

KONTAKT

EG A/S

Lautrupvang 24

2750 Ballerup

Danmark

+45 70 13 22 11

kontakt@eg.dk

INFO

LØSNINGER

PARTNERE

Capto Support
Capto365 Cloud løsning
Kursusadministration
Capto Ejendomsløsning
Capto Medlemsløsning
Capto CapLegal

© 1987 - 2020 Capto a/s - CVR: 24203743 - Alle rettigheder forbeholdes.

  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • LinkedIn - Hvid Circle