Her kan du følge med i de seneste nyheder fra Capto. Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så får du automatisk disse nyheder i din inbox. 

Spot på budgettet!

Hører du til dem, der stadig udarbejder budgetter i Excel? Så invester fem minutter og læs med her. I din Capto-løsning kan du med fordel anvende budgetmodulet, der giver dig fuldt overblik over udviklingen i din virksomhed.


Virksomheder - store som små - er i dag under pres. Konkurrencen intensiveres, og fordelingen af ressourcer er ofte i spil. Der stilles krav om effektive arbejdsrutiner og dynamik, så alle i virksomheden arbejder optimalt - også når det gælder budgetplanlægningen.


Du har mulighed for at arbejde struktureret med budgettet som en del af din Capto-løsning. Vores budgetmodul er integreret i din løsning, og det giver mulighed for automatisering af en række centrale arbejdsopgaver, der i dag udføres manuelt - ofte i Excel - således, at alle får frigjort tid, ligesom man får et bedre beslutningsgrundlag.


Hos Capto oplever vi et stort behov blandt vores kunder for et fleksibelt og solidt værktøj til budgettering, forecast og simulering. Du kan anvende budgetmodulet både i budgetfasen og i den løbende opfølgning.


At tage et nyt ’budgetsystem’ i brug kan lyde svært og komplekst, men sådan behøver det ikke være. Hos Capto får du en færdig modulløsning, der er hurtig at komme i gang med, og den er med til at sikre, at alle har opdateret og korrekt information, når beslutninger skal træffes.


Vil du vide mere så ring til vores ServiceDesk på telefon 7020 5103 eller skriv til os på servicedesk@capto.dk.

18 visninger

KONTAKT

EG A/S

Lautrupvang 24

2750 Ballerup

Danmark

+45 70 13 22 11

kontakt@eg.dk

INFO

LØSNINGER

PARTNERE

Capto Support
Capto365 Cloud løsning
Kursusadministration
Capto Ejendomsløsning
Capto Medlemsløsning
Capto CapLegal

© 1987 - 2020 Capto a/s - CVR: 24203743 - Alle rettigheder forbeholdes.

  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • LinkedIn - Hvid Circle