Her kan du følge med i de seneste nyheder fra Capto. Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så får du automatisk disse nyheder i din inbox. 

Pressemeddelelse

Vi er glade for at kunne meddele at EG og Capto A/S har indgået aftale, der indebærer at EG overtager Capto med virkning fra 1. november 2020.

Dermed står vi nu med et meget stærkt og samlet team med en unik erfaring inden for vores brancher, der skal sikre, at I får den bedst mulige digitale understøttelse af Jeres opgaver.

Ændringen får ingen konsekvenser for Jer som kunde. EG overtager alle forpligtelser, og alle medarbejdere, der har arbejdet hos Capto, fortsætter i EG.

Jan Nielsen, tidligere CEO i Capto A/S, fortsætter som direktør for EG Legal/Member med ansvar for den fortsatte udvikling og drift af såvel Capto’s som EG’s egne løsninger til advokater, medlemsorganisationer, ejendomsadministratorer og kursusudbydere.

Om EG

EG er en skandinavisk softwarevirksomhed med mere end 1.400+ medarbejdere fordelt på mere end 20 kontorer i Skandinavien og Polen. Vi udvikler, leverer og servicerer vores egen software til mere end 21.000 private og offentlige kunder. Læs mere om EG på: https://eg.dk

213 visninger

KONTAKT

EG A/S

Lautrupvang 24

2750 Ballerup

Danmark

+45 70 13 22 11

kontakt@eg.dk

INFO

LØSNINGER

PARTNERE

Capto Support
Capto365 Cloud løsning
Kursusadministration
Capto Ejendomsløsning
Capto Medlemsløsning
Capto CapLegal

© 1987 - 2020 Capto a/s - CVR: 24203743 - Alle rettigheder forbeholdes.

  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • LinkedIn - Hvid Circle