Her kan du følge med i de seneste nyheder fra Capto. Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så får du automatisk disse nyheder i din inbox. 

Mød Capto’s nye Account Manager i Legal

Mød Capto’s nye Account Manager i Legal

Ulrik Haaber Gylling, som har arbejdet 25 år i IT-branchen med fokus på rådgivning, salg, og marketing, er tiltrådt en stilling som Account Manager i vores Legal-afdeling.


Her vil Ulrik være ansvarlig for rådgivning og salg af Capto’s løsninger, samt varetage den daglige kontakt til vores kunder.


Ulrik vil også være involveret i Capto’s marketingtiltag over for både Legal- og Member-kunder, og vil være ansvarlig for Capto’s online tilstedeværelse.


Capto opruster dermed på informationen til vores kunder.


Book et møde med Ulrik (Advokat) eller Preben (Medlem/kursus)

Er det tid til en snak om mulighederne med Capto’s løsninger, eller har en af dine medarbejdere brug for et kursus i en af vores løsninger?


Så kontakt os for et uforpligtende møde. Vi kommer gerne forbi og fortæller om muligheder med vores løsninger - og vi hører naturligvis også gerne om planerne i din virksomhed, så vi sammen kan finde gode løsninger.


Send en mail til uhg@capto.dk eller pth@capto.dk


Glædelig Jul!

Alle hos Capto sender hermed de bedste ønsker om en glædelig jul samt et godt 2020. Samtidig vil vi gerne sige tak til kunder og leverandører for det gode samarbejde i det forløbne år.


Med venlig hilsen

Jan Nielsen

Adm. direktør

57 visninger

KONTAKT

EG A/S

Lautrupvang 24

2750 Ballerup

Danmark

+45 70 13 22 11

kontakt@eg.dk

INFO

LØSNINGER

PARTNERE

Capto Support
Capto365 Cloud løsning
Kursusadministration
Capto Ejendomsløsning
Capto Medlemsløsning
Capto CapLegal

© 1987 - 2020 Capto a/s - CVR: 24203743 - Alle rettigheder forbeholdes.

  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • LinkedIn - Hvid Circle