Her kan du følge med i de seneste nyheder fra Capto. Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så får du automatisk disse nyheder i din inbox. 

LESSOR frigiver Servicepack 1 - version 12

LESSOR har i går frigivet deres Servicepack 1 til version 12 til LESSOR Payroll, T&A og HR.

Pakken indeholder en del opdateringer af den eksisterende funktionalitet, samt nye funktioner til håndtering af ændringerne i ny ferielov – Samtidighedsferie. Vi overgår til Samtidighedsferie pr. 1. september 2020 og I skal være opdateret med LESSOR Servicepack 1., før denne dato.

I forbindelse med indlæsning af Servicepack 1, vil der også skulle køres nogle opdateringskørsler, som opdaterer data og opsætninger. Opdateringen indeholder derudover ca. 150 rettede og nye objekter. Såfremt nogle af disse objekter konflikter med jeres eksisterende NAV tilretninger, så vil disse tilretninger først skulle løftes til den nye version af objektet (eks. Medarbejder tabel).

LESSOR har i opdaterings vejledningen beskrevet hvilke ændringer, der er indeholdt i Servicepack 1, ligesom der er lavet en selvstændig vejledning omkring samtidighedsferie. De to vejledninger er begge vedhæftet til denne mail og de er anbefalelsesværdig læsning.

Hvis I gerne vil have Capto’s hjælp til opdatering med LESSOR Servicepack 1., så kontakt venligst undertegnede. Jeg vil herefter undersøge om der er konfliktende tilretninger, som skal flyttes og efterfølgende estimeres og aftales tidspunkt for opdatering.

Med venlig hilsen

Niels Toft

Chefkonsulent

13 visninger

KONTAKT

Capto A/S

Digevej 114

2300 København S

Danmark

+45 44 20 10 10

info@capto.dk

INFO

LØSNINGER

PARTNERE

Capto Support
Capto365 Cloud løsning
Kursusadministration
Capto Ejendomsløsning
Capto Medlemsløsning
Capto CapLegal

© 1987 - 2020 Capto a/s - CVR: 24203743 - Alle rettigheder forbeholdes.

  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • LinkedIn - Hvid Circle