Her kan du følge med i de seneste nyheder fra Capto. Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så får du automatisk disse nyheder i din inbox. 

Lad IGVA gøre arbejdet!

Lad IGVA gøre arbejdet og få opgjort igangværende arbejde hurtigt og enkelt


Bag navnet ’IGVA’ gemmer sig ’igangværende arbejde’. Igangværende arbejde er opgjort som tid, der ikke er faktureret. Der er tale om en funktion, der vurderer værdien af en sag, alt efter hvor færdig den er - og efter, hvad sagen kan faktureres til.


Kort om IGVA

  • IGVA er et simuleringsværktøj, der giver overblik og skaber værdi.

  • IGVA foretager en løbende vurdering samt af- og nedskrivning af igangværende sager.

  • IGVA foretager en opgørelse over igangværende arbejde baseret på en skønsmæssig salæransættelse, og der kan tages hensyn til individuelle afskrivninger af tid.

  • IGVA på en specifik sag bogføres månedligt på to særskilte konti, da der tages hensyn til tidligere bogføringer vedr. sagen.

  • IGVA viser over- og underdækning for hver person, baseret på tidsregistreringen og den konkrete vurdering – det er en del af simuleringen. De vurderinger, som foretages i modulet, gemmes til udskrift i Excel og til simulering i næste periode, så resultaterne kan udskrives i Excel bagud i tid og spores i simuleringsmodulet.


Bag om IGVA Modulet er et tillægsmodul til Advo+.Installation foregår ved indlæsning af objekter og afvikling i kladde, der kan tilegnes den sagsansvarlige partner.Simuleringsmodulet bygger på den grundlæggende antagelse, at tidsposter lukkes (afregnes), når der faktureres eller afskrives tid.IGVA er en abonnementsløsning med månedlig betaling pr. NAV-bruger.


Ved implementering skal der beregnes 1 dags konsulentassistance.


Vil du kende værdien af jeres igangværende arbejde? Så ring till Capto på 4420 1010.

32 visninger

KONTAKT

EG A/S

Lautrupvang 24

2750 Ballerup

Danmark

+45 70 13 22 11

kontakt@eg.dk

INFO

LØSNINGER

PARTNERE

Capto Support
Capto365 Cloud løsning
Kursusadministration
Capto Ejendomsløsning
Capto Medlemsløsning
Capto CapLegal

© 1987 - 2020 Capto a/s - CVR: 24203743 - Alle rettigheder forbeholdes.

  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • LinkedIn - Hvid Circle