OM CAPTO - en del af EG A/S

 

Fra 1. nov. 2020 blev Capto overtaget af EG A/S. Dermed står vi nu med et meget stærkt og samlet team med en unik erfaring inden for vores brancher, der skal sikre, at I får den bedst mulige digitale understøttelse af jeres opgaver.

 

Vi er specialiserede i at udvikle it-løsninger til advokatvirksomheder, juridiske afdelinger, medlemsorganisationer samt kursusvirksomheder. Sagt på den korte måde, så optimerer og effektiviserer vi dine forretningsprocesser og udgør dermed grundlaget for arbejdsdagen og for gennemførelse og håndteringen af dine opgaver og sager.

 

Hos Capto er vi ikke bange for at sige, at vi udvikler markedets førende løsninger! Løsningerne er udviklet af branchefolk og af it-folk, der tilsammen har økonomisk flair og mange års erfaring - det giver dig markedets bedste løsning.   

 

Hos Capto får du kundetilpassede løsninger, der er udviklet på Microsoft Dynamics NAV og andre Microsoft-teknologier. Vi leverer integrerede og fremtidssikrede løsninger samt tilhørende konsulentydelser – og kombinationen kan skabe værdi hos dig. 

 

Det behøver ikke være svært
Vi arbejder med komplekse løsninger, men det forhindrer os ikke i at arbejde med en hands-on tilgang til vores samarbejde. Du kan få fat på os, og vi er gerne til stede hos dig - det gør os i stand til at løse de individuelle udfordringer og opfylde de ønsker, du/din virksomhed har.

 

Capto består af et team af professionelle og højtuddannede medarbejdere, der servicerer en markant andel af Danmarks advokatvirksomheder og talrige medlemsorganisationer. Det sker fra hovedkontoret i Ballerup.

 

Fakta om Capto

Grundlagt 1987

 

25 års erfaring med specialiserede løsninger

Konsulenthus

25 dedikerede medarbejdere

Kunder

+ 250 advokatkunder

+ 45 organisationer

Omsætning

+ 40 millioner

ER DU DEN NÆSTE CAPTO KUNDE?

Mere end 3.500 brugere arbejder hver dag i vores brancheløsninger indenfor advokatvirksomheder, kursusvirksomheder og medlemsorganisationer. 

VORES VÆRDIER

 

Capto - nærhed, forudsigelighed og resultater
Capto er bygget op omkring tre grundlæggende værdier: Det er nærhed, forudsigelighed og resultater. Disse tre begreber beskriver Capto som virksomhed - både set indefra og udefra.

Vi er bevidste om, at vi lever af vores kunders succes - også den fortsatte succes. Vi vægter nærheden til vores kunder højt. Kundetilfredshed er i fokus, og den opbygges via afstemte forventninger, professionelt samarbejde og et højt serviceniveau. Vi ønsker at være vores kunders vigtigste sparrings- og samarbejdspartner på deres it-løsning. Vi hjælper vores kunder med at udvikle og vækste deres forretning og tilføre den værdi, der skaber større lønsomhed.

Medarbejdertilfredshed vægtes ligeledes højt i Capto. Vi ved, at kun gennem tilfredse medarbejdere, skaber vi gode resultater. Tilfredse medarbejdere er et produkt af medarbejderpleje, gensidig respekt og ansvarlig ledelse - og i Capto kender alle medarbejdere deres ansvarsområder og jobfunktion. 

Vi måler vores succes ud fra den merværdi, vi skaber hos vores kunder. Vi varetager en rådgivende rolle, hvor vi med vores branchespecifikke IT-løsninger hjælper vores kunder med at optimere og effektivisere deres forretningsprocesser og skabe større lønsomhed. Forudsigelighed i arbejdet giver tryghed og aftalen sikrer, at vi har afstemt ansvar, opgaver, uddannelse, kompetence og arbejdsmetoder.

I Capto har vi fokus på resultaterne, og det betyder, at vi stiller store krav til os selv og vores kolleger. Når dagen er omme, skal vi kunne se resultatet af indsatsen. Det giver tilfredshed at nå de nye mål, vi hele tiden sætter os.

Vi bruger vores sunde fornuft, arbejder professionelt og effektivt og skaber samtidig nærhed i vores arbejdsmiljø. Vi er hjælpsomme og lader os motivere og inspirere af hinanden. Vi er et team, hvor alle er lige vigtige og betydningsfulde. Vi har en uformel omgangstone med respekt for hinanden.

 

Capto´s ledelse:

Jan Nielsen

Hvorfor hedder vi Capto?
’Capto’ er et latinsk verbum, der betyder at gribe eller få fat i.

KONTAKT

EG A/S

Lautrupvang 24

2750 Ballerup

Danmark

+45 70 13 22 11

kontakt@eg.dk

INFO

LØSNINGER

PARTNERE

Capto Support
Capto365 Cloud løsning
Kursusadministration
Capto Ejendomsløsning
Capto Medlemsløsning
Capto CapLegal

© 1987 - 2020 Capto a/s - CVR: 24203743 - Alle rettigheder forbeholdes.

  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • LinkedIn - Hvid Circle