Menu

Menu

Om Capto

Vi er specialiserede i at udviklet it-løsninger til advokatvirksomheder, juridiske afdelinger, medlemsorganisationer samt ejendomsselskaber. 

Sagt på den korte måde, så optimerer og effektiviserer vi dine forretningsprocesser og udgør dermed grundlaget for arbejdsdagen og for gennemførelse og håndteringen af dine opgaver og sager.

Hos Capto er vi ikke bange for at sige, at vi udvikler markedets førende løsninger! Løsningerne er udviklet af branchefolk og af it-folk, der tilsammen har økonomisk flair og mange års erfaring - det giver dig markedets bedste løsning.   

Hos Capto får du kundetilpassede løsninger, der er udviklet på Microsoft Dynamics NAV og andre Microsoft-teknologier. Vi leverer integrerede og fremtidssikrede løsninger samt tilhørende konsulentydelser – og kombinationen kan skabe værdi hos dig. 

Det behøver ikke være svært

Vi arbejder med komplekse løsninger, men det forhindrer os ikke i at arbejde med en hands-on tilgang til vores samarbejde. Du kan få fat på os, og vi er gerne til stede hos dig - det gør os i stand til at løse de individuelle udfordringer og opfylde de ønsker, du/din virksomhed har.

Capto består af et team af professionelle og højtuddannede medarbejdere, der servicerer en markant andel af Danmarks advokatvirksomheder og talrige medlemsorganisationer. Det sker fra hovedkontoret i København.

Fakta om Capto

  • Har mere end 20 års erfaring med udvikling og implementering af IT-løsninger til advokatvirksomheder og medlemsorganisationer

  • Har hovedkontor i København

  • Capto har været ejet og drevet af ledelsen siden 2010

  • Blev medlem af Microsoft President’s Club 2011

  • Udvikler sig til software- og konsulenthus gennem 1990’erne

  • Blev grundlagt som PC-distributør i 1987