Menu

Menu

Nyheder

02-01-2019

SikkerMail: Vi sætter fokus på e-mailsikkerhed

comendo-logo.pngDe fleste sender og modtager hundredvis af e-mails dagligt, og e-mails er i dag en helt naturlig måde at kommunikere på, men hvor sikre er de lige? Sender du fx personfølsomme oplysninger, og kan de misbruges?

02-01-2019

Opgrader til CapLegal og arbejd smart og sikkert i hverdagen

Med CapLegal lever din advokatløsning op til alle krav i forbindelse med hvidvask samt de nye krav i Persondataforordningen til behandling af persondata. CapLegal kan anvende af alle i advokatbranchen - store såvel som mindre advokatvirksomheder.

På baggrund af mere end 20 års erfaring med advokatløsninger og med afsæt i nyeste Microsoft Dynamics NAV har Capto udviklet CapLegal. Den nye løsning gør op med tidligere tiders unoder og sætter en helt ny standard for advokatløsninger.

31-12-2018

Godt nytår fra medlemsteam'et

I 2018 har Capto haft fokus på at levere fleksibilitet til dig som kunde. I dag er fleksibilitet et krav hos de fleste, og det bestræber vi os på leve op til med vores løsninger. Med vores online løsning får du en løsning, der gør det muligt for alle i virksomheden eller organisationen at arbejde når som helst og hvor som helst. Fleksibilitet får du også, når du vælger en hostet løsning hos Capto. Der betales pr. bruger, og antallet af brugere kan løbende reguleres - derudover slipper du naturligvis for selv at skulle indkøbe og vedligeholde servere og it-infrastruktur.

02-12-2018

NYHED: Nyt modul håndterer kurser, seminarer og events effektivt og professionelt

Course Management dækker alt fra kurser og konferencer til medarbejder events og (efter)uddannelsesforløb,- og det hele kan foregå med direkte integration til jeres økonomisystem.

Med Capto’s nye event- og arrangementsmodul/løsning får du et professionelt styringsværktøj. 

Løsningen sikrer, at I sparer tid på de manuelle processer, der er i forbindelse med håndtering af mange arrangementer. Med Course Management får I en automatiseret løsning, der skaber effektivitet, fleksibilitet og overblik over jeres arrangementer.

20-10-2018

Spar tid, penge og besvær - brug digital signatur fra Penneo

Årsregnskabet. Lejekontrakten. Stemmesedlen. Og købsaftalen. De og mange andre dokumenter skal underskrives for at være gældende - og ofte ikke bare af én person, men af flere. Heldigvis behøver det ikke længere foregå pr. fysisk post. Læs også om hvordan Advokatpartnerselskabet Delacour bruger digital signatur.

10-02-2018

NYHED: Få CRM-løsning fra Capto

Capto’s CRM-klient er din genvej til gevinst i form af forbedrede medlemsrelationer – uanset organisationens størrelse, services eller mærkesager. Du samler alle relevante data og aktiviteter i ét CRM-system. 

CRM-klienten vil skabe værdi, uanset om du arbejder med kampagner, fundraising eller diverse udsendelser. Der er integration til Mailchimp, og vi har tilknyttet et rollecenter til CRM-klienten, der gør arbejdet nemt og effektivt i hverdagen. Du samler kort sagt al kontakt til dine medlemmer og bidragydere i ét system. 

30-03-2017

Tak til alle, der deltog i Capto’s konference om AI!

Tusind tak til alle, der var med til Capto’s konference om kunstig intelligens ombord på Pearl Seaways - samtidig skal der også lyde en stor tak til alle foredragesholdere og samarbejdspartnere, der på fremragende vis bidrog med både viden og inspiration.

Vi har fremstillet en konference-film, så du kan genkalde dig stemningen og forhåbentlig ‘genoplive’ nogle af de gode tanker, du sad med på dagen. 

06-02-2017

Årskonference: Praktiske oplysninger

Medbring pas, kørekort eller anden billedlegitimation til fremvisning for at få adgang til færgen. Du får udleveret et boardingkort med dit navn, som skal afleveres, når du går fra borde igen.

Hvis du kommer i bil, kan du parkere i de normale ’afgangsbåse’. Der vil være tydelig skiltning sat op på dagen. Kommer du med tog, er nærmeste S-togsstation ’Nordhavn’ - herfra er der kun 300 meter til terminalen.
Færgen ligger i havnen hele dagen, og det vil naturligvis være muligt at gå fra borde tidligere end kl. 16.00.

06-02-2017

PROGRAM FOR ÅRSKONFERENCE: KUNSTIG INTELLIGENS

captokonf-frise-web-2.jpg

Selvkørende biler er ikke længere science fiction, og listen af ’intelligente’ løsninger vokser. Kunstig intelligens udvikler sig i et hastigt tempo, og på Capto’s årskonference tager vi fat på, hvordan den kunstige og menneskelige intelligens kan samarbejde. 

 

18-01-2017

ÅRSKONFERENCE: Sæt kryds i kalenderen den 22. marts 2017

Oslo-båden, Pearl of Scandinavia, vil onsdag den 22. marts 2017 danne rammen om Capto’s årskonference. Vi er i fuld gang med at planlægge alle detaljerne og vil inden længe løfte sløret for konferencens tema.

Indtil da; sæt kryds i kalenderen.