Menu

Menu

Nyheder

10-12-2019

Mød Capto’s nye Account Manager i Legal

Mød Capto’s nye Account Manager i Legal

Ulrik Haaber Gylling, som har arbejdet 25 år i IT-branchen med fokus på rådgivning, salg, og marketing, er tiltrådt en stilling som Account Manager i vores Legal-afdeling. 

Her vil Ulrik være ansvarlig for rådgivning og salg af Capto’s løsninger, samt varetage den daglige kontakt til vores kunder.

17-10-2019

Seminarer efteråret 2019 for medlemsorganisationer

Få mere værdi af dine medlemsdata (seminar for medlemsorganisationer)

Capto inviterer til seminar om fremtidens medlems- og kursusadministration. Vores to løsninger Membership Management og Course Management er begge brugervenlige og fuldt integrerede løsninger baseret på Microsoft Dynamics 365 business Central (Navision). De giver dig overblik over dine data samt sikkerhed for, at dine økonomi-, medlems- CRM- og kursusdata altid er korrekte.

20-02-2019

Seminar 28. marts 2019 - Mere værdi af Jeres medlemsdata - Brug de rigtige løsninger

Seminar - Mere værdi af Jeres medlemsdata - Brug de rigtige løsninger.

Capto inviterer til seminar om fremtidens medlems- og kursusadministration. Vores to løsninger Membership Management og Course Management er begge brugervenlige og fuldt integrerede løsninger baseret på Microsoft Dynamics 365 business Central (Tidl. Navision). De giver dig overblik over dine data samt sikkerhed for, at dine økonomi-, medlems- CRM- og kursusdata altid er korrekte.

02-02-2019

SikkerMail: Vi sætter fokus på e-mailsikkerhed

De fleste sender og modtager hundredvis af e-mails dagligt, og e-mails er i dag en helt naturlig måde at kommunikere på, men hvor sikre er de lige? Sender du fx personfølsomme oplysninger, og kan de misbruges?

comendo-logo.png

Den teknologiske udvikling har skabt nye udfordringer, når det gælder beskyttelse af personoplysninger. Derfor tilbyder Capto i samarbejde med Comendo en integreret løsning, der giver dig sikkerhed for, at du arbejder med mailkommunikation på den ’rigtige’ måde.

02-01-2019

Opgrader til CapLegal og arbejd smart og sikkert i hverdagen

Med CapLegal lever din advokatløsning op til alle krav i forbindelse med hvidvask samt de nye krav i Persondataforordningen til behandling af persondata. CapLegal kan anvende af alle i advokatbranchen - store såvel som mindre advokatvirksomheder.

På baggrund af mere end 20 års erfaring med advokatløsninger og med afsæt i nyeste Microsoft Dynamics NAV har Capto udviklet CapLegal. Den nye løsning gør op med tidligere tiders unoder og sætter en helt ny standard for advokatløsninger.

02-12-2018

NYHED: Nyt modul håndterer kurser, seminarer og events effektivt og professionelt

Course Management dækker alt fra kurser og konferencer til medarbejder events og (efter)uddannelsesforløb,- og det hele kan foregå med direkte integration til jeres økonomisystem.

Med Capto’s nye event- og arrangementsmodul/løsning får du et professionelt styringsværktøj. 

Løsningen sikrer, at I sparer tid på de manuelle processer, der er i forbindelse med håndtering af mange arrangementer. Med Course Management får I en automatiseret løsning, der skaber effektivitet, fleksibilitet og overblik over jeres arrangementer.

20-10-2018

Spar tid, penge og besvær - brug digital signatur fra Penneo

Årsregnskabet. Lejekontrakten. Stemmesedlen. Og købsaftalen. De og mange andre dokumenter skal underskrives for at være gældende - og ofte ikke bare af én person, men af flere. Heldigvis behøver det ikke længere foregå pr. fysisk post. Læs også om hvordan Advokatpartnerselskabet Delacour bruger digital signatur.

10-02-2018

NYHED: Få CRM-løsning fra Capto

Capto’s CRM-klient er din genvej til gevinst i form af forbedrede medlemsrelationer – uanset organisationens størrelse, services eller mærkesager. Du samler alle relevante data og aktiviteter i ét CRM-system. 

CRM-klienten vil skabe værdi, uanset om du arbejder med kampagner, fundraising eller diverse udsendelser. Der er integration til Mailchimp, og vi har tilknyttet et rollecenter til CRM-klienten, der gør arbejdet nemt og effektivt i hverdagen. Du samler kort sagt al kontakt til dine medlemmer og bidragydere i ét system. 

30-03-2017

Tak til alle, der deltog i Capto’s konference om AI!

Tusind tak til alle, der var med til Capto’s konference om kunstig intelligens ombord på Pearl Seaways - samtidig skal der også lyde en stor tak til alle foredragesholdere og samarbejdspartnere, der på fremragende vis bidrog med både viden og inspiration.

Vi har fremstillet en konference-film, så du kan genkalde dig stemningen og forhåbentlig ‘genoplive’ nogle af de gode tanker, du sad med på dagen. 

06-02-2017

PROGRAM FOR ÅRSKONFERENCE: KUNSTIG INTELLIGENS

captokonf-frise-web-2.jpg

Selvkørende biler er ikke længere science fiction, og listen af ’intelligente’ løsninger vokser. Kunstig intelligens udvikler sig i et hastigt tempo, og på Capto’s årskonference tager vi fat på, hvordan den kunstige og menneskelige intelligens kan samarbejde.