Menu

Menu

Kundecase: Advokatfirmaet Krarup. Migrering gav mulighed for opgradering

Advokat Kim Krarup har kun positivt at fortælle om sin virksomheds migrering til Capto365.

For nylig har Advokatfirmaet Krarup på Frederiksberg skiftet platform til Capto365, og i den forbindelse har de opgraderet deres løsning til Advo+2012R2.

- I forbindelse med at vi skulle migrere til Capto365, fik vi opgraderet vores advokatløsning, og det har givet os en lang række nye funktioner, der letter hverdagen væsentligt, fortæller Kim Krarup.

Ifølge advokaten er det administrative arbejde med fx fakturering og tidsregistrering blevet markant lettere og hurtigere.

Selve flytningen til Capto365 forløb også uden problemer.

- Vi vidste hvilken dag, flytningen skulle ske, og i det tidsrum, hvor vi ikke kunne benytte vores mails og øvrige systemer, havde vi planlagt andre aktiviteter - og alt i alt gik det smertefrit, og Capto samt Systemhosting har været særdeles behjælpelige, når de få udfordringer, som har været tilfældet, opstod, fortæller Kim Krarup.

- Den største udfordring ved migreringen har i virkeligheden været blandt vores Mac-brugere, der nu skulle arbejde på en ny måde i form af et full interface med Windows, men den udfordring er allerede overvundet, fortæller Kim Krarup.

Advokatfirmaet Krarup er beliggende på Frederiksberg og beskæftiger sig med fast ejendom, medieret og procesret.