Menu

Menu

Godt nytår fra medlemsteam'et

I 2018 har Capto haft fokus på at levere fleksibilitet til dig som kunde. I dag er fleksibilitet et krav hos de fleste, og det bestræber vi os på leve op til med vores løsninger. Med vores online løsning får du en løsning, der gør det muligt for alle i virksomheden eller organisationen at arbejde når som helst og hvor som helst. Fleksibilitet får du også, når du vælger en hostet løsning hos Capto. Der betales pr. bruger, og antallet af brugere kan løbende reguleres - derudover slipper du naturligvis for selv at skulle indkøbe og vedligeholde servere og it-infrastruktur. Capto’s løsninger samler medlemsservice, medlemmernes selvbetjening via web, kursusadministration og økonomistyring i ét samlet system. Og det hele kan tilgås online, 24/7, året rundt.

Data og Business Intelligence skaber resultater hos organisationer

Langt de fleste medlems- og bidragsyderorganisationer ligger inde med store mængder data. Data, som – når de bliver brugt rigtigt – kan danne grundlag for både udvikling og dialog med medlemmer og bidragsydere.

I den nyeste version af Captos Membership Management-løsning får I et betragteligt potentiale, når I benytter de indbyggede Business Intelligence-muligheder. I løsningen har vi taget højde for, hvordan data skal bruges for at skabe værdi for dig. 

Membership Management giver mulighed for at få et detaljeret indblik i forskellige medlems- og bidragsydergrupper med de kommunikations-, kampagne- og innovationsmuligheder det medfører.

Vil du vide mere?
Så ring til Preben Thomsen på 27 27 16 71