Menu

Menu

Et professionelt advokatsystem

Med Capto’s advokatløsning får du det bedste overblik over dine klienter, dine sager og din forretning. Det overblik, som er så vigtigt for driften af din advokatvirksomhed.

Hos Capto er vi ikke bange for at sige, at CapLegal er markedets førende løsning til advokatvirksomheder - store som mindre. Løsningen er udviklet af fagfolk fra advokatbranchen, der kender alt til ’sagens gang’ og af it-folk, der har økonomisk flair og mange års erfaring - det giver dig markedets bedste løsning.  

Med afsæt i et af de mest udbredte økonomisystemer i verden, Microsoft Dynamics NAV 2016 gør CapLegal det muligt for de forskellige arbejdsfunktioner i din virksomhed at arbejde i ét samlet system. Alle kan med andre ord se det relevante - og det gør det muligt at dele viden, det giver høj sikkerhed, og det højner samarbejdet.

Capto’s løsninger har været på markedet i mere end 25 år og understøtter talrige advokatvirksomheder i deres daglige arbejde. Det hele foregår i en it-løsning, der rummer alle nødvendige data og processer, som er forbundet med ekspeditionen af dine sager og driften af din virksomhed. 

En Capto-løsning sætter kort sagt din sag og din virksomhed i system.

Læs mere om Capto’s løsninger:

CapLegal

Advo+

Kurser i advokatløsningen