SPECIALISEREDE BRANCHELØSNINGER

 

Vi er specialiserede i at udvikle it-løsninger til advokatvirksomheder, juridiske afdelinger, medlemsorganisationer samt ejendomsselskaber. 
 

Sagt på den korte måde, så optimerer og effektiviserer vi dine forretningsprocesser og udgør dermed grundlaget for arbejdsdagen og for gennemførelse og håndteringen af dine opgaver og sager.

 

Hos Capto er vi ikke bange for at sige, at vi udvikler markedets førende løsninger! Løsningerne er udviklet af branchefolk og af it-folk, der tilsammen har økonomisk flair og mange års erfaring - det giver dig markedets bedste løsning.   

 

Hos Capto får du kundetilpassede løsninger, der er udviklet på Microsoft Dynamics NAV og andre Microsoft-teknologier. Vi leverer integrerede og fremtidssikrede løsninger samt tilhørende konsulentydelser – og kombinationen kan skabe værdi hos dig. 

 

Det behøver ikke være svært
Vi arbejder med komplekse løsninger, men det forhindrer os ikke i at arbejde med en hands-on tilgang til vores samarbejde. Du kan få fat på os, og vi er gerne til stede hos dig - det gør os i stand til at løse de individuelle udfordringer og opfylde de ønsker, du/din virksomhed har.

 

Capto består af et team af professionelle og højtuddannede medarbejdere, der servicerer en markant andel af Danmarks advokatvirksomheder og talrige medlemsorganisationer. Det sker fra hovedkontoret i København.

LÆS MERE OM DE FORSKELLIGE LØSNINGER HER

KONTAKT

EG A/S

Lautrupvang 24

2750 Ballerup

Danmark

+45 70 13 22 11

kontakt@eg.dk

INFO

LØSNINGER

PARTNERE

Capto Support
Capto365 Cloud løsning
Kursusadministration
Capto Ejendomsløsning
Capto Medlemsløsning
Capto CapLegal

© 1987 - 2020 Capto a/s - CVR: 24203743 - Alle rettigheder forbeholdes.

  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • LinkedIn - Hvid Circle